Hoe bestelt u bedrukte pennen?

- Eerst kiest u een of meerdere pennen uit die u wilt laten bedrukken.
- Vervolgens vraagt u hiervoor een offerte aan via info@relatiepennen.nl.
- Na uw aanvraag ontvangt u binnen 1 werkdag vrijblijvend een offerte.
- Bij een opdracht ontvangt u altijd vooraf een digitale drukproef.
- Nadat u akkoord heeft gegeven op de drukproef worden de pennen voor u bedrukt.
- De gemiddelde levertijd is ongeveer 2 weken.
 

Waarom pennen bedrukken?

Sinds het begin van de geschiedenis worden er al geschenken gegeven om relaties te onderhouden. Op deze manier wordt er een band opgebouwd met bijvoorbeeld klanten en zakelijke partners. Als deze geschenken gepersonaliseerd worden met een opdruk worden het bovendien echte promotie geschenken. En een functioneel product zoals een pen wordt dagelijks gebruikt. Hierdoor blijft u als bedrijf altijd top-of-mind!

Een pen is daarom niet voor niets al jarenlang hét relatiegeschenk bij uitstek. Iedereen gebruikt ze, ongeacht welke branche of het type bedrijf. Met een pen komt u blijvend onder de aandacht van uw klanten of prospects.

Daarnaast is een pen natuurlijk het verlengde van uw huisstijl. Deze moet daarom duidelijk afgestemd zijn op uw bedrijf, uw producten of diensten en natuurlijk uw relaties. Met onze kennis, ervaring en een uitgebreid assortiment bieden wij u voor iedere situatie een passend alternatief.
 

Over Relatiepennen.nl

Relatiepennen.nl is een betrouwbare en flexibele partner als het gaat om het bedrukken van pennen. Met onze jarenlange ervaring binnen de reclame en relatiegeschenken branche kunnen wij u van deskundig advies voorzien. En of u nu op zoek bent naar een simpele balpen, of juist naar een luxe geschenk set, bij ons kunt u altijd terecht!

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Kijk dan eerst bij de meestgestelde vragen of uw vraag hier beantwoord wordt. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, of door direct een e-mail te sturen naar info@relatiepennen.nl

 


Bedrijfsgegevens:

Website: www.relatiepennen.nl
Email: info@relatiepennen.nl

Relatiepennen
Paulus Pottersingel 37
3262 VH Oud Beijerland 
Nederland 

KvK-nr. 57138222
BTW-nr. NL211398329B01

Rabobank: 180552538
Tenaamstelling: WRV Promotions
IBAN: NL28 RABO 0180 5525 38